Mood Lagu Raya Aidilfitri

 

Hahahahha….Aduhhhh..radio tahun 2017 ni tak mengancam betul lah! Takde lagu raya. Asal putar satu lagu raya je…Dimainkan pulak lagu Despacito lepas tu….Memanglah lagu despacito tu pun best. Tapi potong stim lah nak raya-raya ni. Lagi 3 hari nak raya dah kot. Apa barang kannn…duk putarkan lagu omputih. Tak terasa lah mood nak raya. Balik rumah atau ke kampung pun takde feel macam dedoluuuuu..

Jadiiiiii…Ada sesiapa nak balik raya yang lalu jalan takde line radio nanti? Nah…Pergi download video bawah ni. Ada 40 buah lagu berdurasi 2 jam lebih…Haaaa putarkan sampai lebam. Hahahahaha…Selamat mendegar lagu raya ya semua !!

 

Like

farahaznil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *