EagleGet downloader sebagai pengganti IDM (Internet Download Manager)

 

Software apa selain IDM yang sesuai untuk download video movie, youtube dan seangkatan dengannya?

 

Tahukah anda terdapat software lain yang setaraf dan boleh menggantikan IDM (Internet Download Manager) ? Nama software tersebut ialah EangleGet ! Mungkin anda mengalami masalah meggunakan IDM terutama bila IDM anda sudah luput waktu trialnya dan sering mendapat gangguan ketika ingin download file-file yang anda ingini walaupun sudah menggunakan fake id dan password.

 

Nah solusinya…….. EagleGet !

 

EagleGet boleh dikatakan software nombor 2 pengganti si IDM. Kalau nak tanya Farahaznil mana yang lebih baik? Ye, memanglah IDM idaman hati. Tapi kalau tak nak beli IDM secara ori….Rasa membazir…Apa salahnya kan kita tukar software yang lain dengan fungsi yang sama dan yang paling penting free!

 

EagleGet juga mampu download video HD dengan pantas !

 

Jadi lepas ni, tak payah lah susah-susah nak fikit software apa yang sesuai untuk download video movie kan…Guna aje EagleGet kalau IDM anda dah tak boleh guna.

 

Untuk downoad softawre EagleGet, and boleh klik link ini

 

Manakala untuk ketahui bagimana funsgi dan cara menggunakan EagleGet anda bolen tonton video di bawah. Semoga artikel ini memberi manfaat kepada anda!

 

 

Like
1

farahaznil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *